Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

+387 (0)49 490 281 Bulevar Mira 34, 76101 Brčko Distrikt BiH

Search Our Site

Poliklinika DR PAJIĆ MEDICAL je nastala kao plod dugogodišnjeg rada i iskustva u zdravstvenom sistemu regije bivše Jugoslavije osnivača po kome je i dobila naziv. Od 1981. godine kada je završio medicinski fakultet radi i usavršava se u zdravstvu regije. Završava specijalizaciju iz opšte hirurgije 1989. godine te obavlja funkciju šefa hirurgije opšte bolnice u Brčkom, direktora bolnice i na kraju stručnog konsultanta za velike i svjetski priznate medical sisteme. Stečeno znanje želi sa svojim saradnicima u poliklinici DR PAJIĆ MEDICAL staviti na raspolaganje stanovnicima i pacijentima regije koja obuhvata Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Srbiju te brojnu dijasporu širom svijeta. Stručnim kadrom, prostorom i opremom ispunjavamo najviše standarde u medicini te na jednom mjestu u najkraćem roku možete dobiti uslugu koja zahtjeva dane čekanja na zakazane preglede u javnim zdravstvenim ustanovama. Najsavremenija oprema kao što je ergometrija, UZ aparat, endoskopska oprema i moderna laboratorija uz ugledna imena iz medicinskih ustanova regije koji će ordinirati u poliklinici su garancija visokog kvaliteta rada na zadovoljstvo pacijenata.

Poliklinika DR PAJIĆ MEDICAL je na početku rada ali će vođena vizijom i planovima razvoja u kratkom vremenu postati najsavremenija i najbolja ustanova ovog tipa u regiji. O svim novostima o radu poliklinike ćete biti obavještavani na ovom sajtu. Istovremeno ćemo biti otvoreni za sve vaše sugestije, zapažanja i savjete te ih u našem radu implementirati u cilju unapređenja i podizanja kvaliteta rada poliklinike. Web sajt poliklinike će takođe redovno obrađivati pojedine teme iz zdravstva u cilju edukacije stanovništva, a sa željom da se podstaknu i motivišu za redovne preventivne aktivnosti i preglede kao najbolji način unapređenja zdravlja te sprečavanja ili ranog otkrivanja bolesti  što je cilj svih zdravstvenih sistema i ustanova. Ubjeđeni smo da će poliklinika DR PAJIĆ MEDICAL dati svoj puni doprinos u ispunjavanju tog cilja, a na zadovoljstvo svih nas.

KONTAKT

Dr Pajić Medical
Radno vrijeme:
7:30 do 15:30
Bulevar Mira 34
76101 Brčko Distrikt BiH
DIJAGNOSTIKA +387 (0)49 490 281
LABORATORIJA +387 (0)49 490 283