Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

+387 (0)49 490 281 Bulevar Mira 34, 76101 Brčko Distrikt BiH

Search Our Site

Istraživanja su pokazala da se na nivou opšte medicine rješava blizu 80% zdravstvenih problema pacijenata. Koncept opšte prakse podrazumijeva da se ljekar brine o opštem zdravlju pacijenta, da vodi računa o njegovim redovnim pregledima i prevenciji bolesti. Ljekar opšte prakse nije ograničen na određene organe ili oblasti tijela već liječi pacijente bilo kog uzrasta i pola najčešće sa hroničnim bolestima ili ako postoji više zdravstvenih problema istovremeno.

Cilj doktora opšte medicine jeste da pacijentu pomogne da unaprijedi svoje zdravlje i u tu svrhu, pored standardnog pregleda i uzimanja anamneze, EKG pregleda i mjerenja pritiska i šećera u krvi, pruža savjete o prevenciji bolesti. Po potrebi, pacijent bude upućen na laboratorijske analize ili ljekaru specijalisti te nakon obavljenih specijalističkih analiza svi pregledi i rezultati budu objedinjeni u cilju sagledavanja opšteg stanja organizma. Pregledom doktora opšte medicine, uputom za doktore specijaliste i intervencijom prilikom kućnih posjeta preventivno djelujemo i rano otkrivamo hronične bolesti, a takođe brzo i efikasno određujemo terapiju koja će odgovarati stanju Vašeg organizma. 

KONTAKT

Dr Pajić Medical
Radno vrijeme:
7:30 do 15:30
Bulevar Mira 34
76101 Brčko Distrikt BiH
DIJAGNOSTIKA +387 (0)49 490 281
LABORATORIJA +387 (0)49 490 283